Flora alistas Kalevi, Sillamäe põnevusmängus Transi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora meeskond.
FC Flora meeskond. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel peeti täna kaks kohtumist, võidukad olid FC Flora ja Sillamäe Kalev.

Flora asus avapoolajal Sander Posti ja Irakli Logua väravatest juhtima ning teise poolaja esimesel minutil kasvatas Logua edu veelgi. Seejärel lõi aga Kalev omakorda kolme minutiga kaks väravat ning vähendas kaotusseisu taas minimaalseks.

67. minutil pidi kahe kollase kaardi tõttu väljakult lahkuma Kalevi mängija Stefan Tripkovic, kuid 85. minutil jäi Nikita Baranovi eemaldamise tõttu kümnekesi ka Flora. Kalev siiski viigini ei jõudnud ja viimasel mänguminutil vormistas Flora ründaja Albert Prosa lõppseisuks 4:2.

Alati tulises ja põhimõttelises Ida-Virumaa klubide vastasseisus viisid Vjatšeslav Zahovaiko ja Jevgeni Kabajev avapoolajal Sillamäe Kalevi 2:0 juhtima. Teisel poolajal Narva Transi mäng aga paranes ning 54. ja 66. minutil oli täpne Albert Taar. Viimane sõna jäi siiski Sillamäele - veerand tundi enne mängu lõppu lõi Kabajev võiduvärava. Lisaks jäi Trans 84. minutil kümnekesi, kui platsilt eemaldati Denis Muhhametdinov.

Liigatabelis kerkis Flora võiduga liidrist Nõmme Kaljust punkti kaugusele, kuid neist kolme ja Kaljust nelja punktiga maha jääv Levadia on pidanud kaks mängu vähem. Tallinna Kalev on tabelis eelviimasel 9. kohal. Sillamäel on pärast tänast võitu koos 32 punkti, ent liidritest mäng vähem peetud. Trans on 17 punktiga 7. tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles