Korvpalli U20 EM Tallinnas: Läti jätkas võidumarssi, Hispaania kaotas Itaaliale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania ja Itaalia kohtumine U20 EMil.
Hispaania ja Itaalia kohtumine U20 EMil. Foto: Heiki Rebane

Tallinnas jätkuvatel U20 vanuseklassi korvpalli Euroopa meistrivõistlustel on jätkuvalt heas hoos Läti koondis, alistades F-vahegrupis 78:72 Sloveenia.

Turniiril kaotuseta jätkava Läti poolel kostitas Ingus Jakovics sloveene 20 punktiga, Ojars Silins lisas 16 punkti. Samas vahegrupis sai Itaalia 76:73 jagu Hispaaniast, võidu toonud kolmepunktiviske tabas viis sekundit enne lõpuvilet Amadeo Della Valle. Sama mees oli 27 punktiga ka itaallaste parim. Venemaa oli 65:61 parem Prantsusmaast, Andrei Loginov tõi võitjatele 13 punkti. Prantslasi ei aidanud ka Mohammadou Jaitehi 19 punkti ja 11 lauapalli.

E-vahegrupis oli Leedu võimsa viimase veerandaja toel 63:56 üle Montenegrost, Mindaugas Kacinas tõi võitjatele 15 punkti. Kreeka alistas 77:68 Horvaatia, Giannoulis Larentzakis viskas 25 punkti ning Giannis Antetokounmpo võttis lisaks 12 punktile 15 lauapalli. Saksamaa oli aga 71:65 parem Türgist, Bogdan Radosavljevici arvele jäi 19 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles