Hiigeltehingud: Cavani 64 miljoni eest PSGsse, Ibrahimovic Manchesteri

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edinson Cavani (keskel) Pariisis pärast arstliku kontrolli läbimist
Edinson Cavani (keskel) Pariisis pärast arstliku kontrolli läbimist Foto: SCANPIX

Uruguay koondise ründaja Edinson Cavani siirdub 64 miljoni euro eest Napolist valitseva Prantstsmaa meistri Pariisi Saint-Germaini ridadesse.

26-aastane Cavani lendas juba eile Pariisi, kus läbis arstliku kontrolli. Täna pärastlõunal peetakse pressikonverents, kus teatatakse ilmselt Cavani liitumisest PSGga. Seoses uruguaylase liitumisega on aga üsna kindel, et klubis ei jätka eelmisel hooajal Prantsusmaa liiga parimaks mängijaks valitud Zlatan Ibrahimovic. «Ta (Ibrahimovic - toim) ei mängi koos Cavaniga,» vihjas Napoli president Aurelio De Laurentiis Ibrahimovici lahkumisele.

Väidetavalt kohtub rootslase agent täna Manchester City esindajatega. Cityst on lahkunud nii Mario Balotelli kui ka Carlos Tevez, nii et ründesse oleks neil jõudu juurde vaja. Ibrahimovici on tugevalt seostatud ka Madridi Realiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles