Motherwellis testimisel viibiv Anier mängib täna Newcastle Unitedi vastu

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier (palliga).
Henri Anier (palliga). Foto: Karli Saul / SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier viibib testimisel Šotimaa klubi Motherwelli juures. Täna õhtul teeb ta kaasa sõpruskohtumises kuulsa Newcastle Unitedi vastu, teatab Golden Star Managemendi facebooki lehekülg.

Anieri mängijaõigused kuuluvad Norra kõrgliigaklubi Stavangeri Vikingile. Alates selle hooaja algusest mängis 23-aastane Anier laenulepingu alusel Norra esiliigas Fredrikstadi ridades. Laen sai juuli keskpaigas läbi ning mehe tulevik on nüüd lahtine.

Motherwell kohtub täna õhtul koduväljakul hooajaeelses kontrollmängus Inglismaa meeskonna Newcastle Unitediga. Anieril on seega juba täna võimalik näidata oma võimeid väga tugeva klubi vastu.

Motherwellis pallis poolteist hooaega ka teine eestlane Henrik Ojamaa, kes veetis Šotimaal eduka perioodi. Sellel suvel müüs Motherwell Ojamaa Varssavi Legiale. Lisaks lahkus klubist ka möödunud hooaja liiga suurim väravakütt Michael Higdon, kes liitud hollandlaste NECiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles