Lakersist lahkunud Howard: Kobe'iga oli raske koos mängida

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwight Howard Los Angeles Lakersi ridades.
Dwight Howard Los Angeles Lakersi ridades. Foto: SCANPIX

Los Angeles Lakersi korvpalliklubist lahkunud Dwight Howard kommenteeris pikemalt oma endise võistkonnakaaslase Kobe Bryanti kõrval mängimist.

«Oli väga raske temaga mängida,» ütles Howard Bryanti kohta. «Aga temaga koosmängimine ei olnud mu Houstonisse minemise valiku juures määravaks. Tundsin, et Houston on lihtsalt mu karjääri jaoks parem valik,» lükkas Howard ümber kuulujutu, justkui oleks Lakersis superstaari staatust nautiv Bryant süüdi tema lahkumises.

«Meil Kobe'iga olid oma lahkarvamused ja teatud hetked. Kõik teavad, et Kobe'ile meeldib punkte visata. Oli aegu, kui me vaidlesime selle üle, mida palliga peale hakata, aga meeskonnas juhtub selliseid asju. Minu fookus ei saa olla Kobe'i tegemistel, vaid pean vaatama ennast ja ütlema, et lubasin sellisel olukorral tekkida. Ma võisin võtta lauapalle ja ise otsustada, mida peale hakata, sest olen selleks võimeline. Ma ei saa väljakul enda tehtud asjade pärast teisi süüdistada, pean ise selle eest vastutama,» võttis Howard kokku Lakersis veedetud aja.

Los Angelese meeskonnas sai Howard mängus keskmiselt kirja 17,1 punkti ja 12,4 lauapalli, samas kui Orlando Magicus olid ta karjääri parimad näitajad vastavalt 22,9 (hooajal 2010-2011) ja 14,5 (hooajal 2011-2012).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles