Miami Heat loobus kahekordsest meistrist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Miller.
Mike Miller. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA klubi Miami Heat ütles üles lepingu 33-aastase Mike Milleriga, kes on kahel viimasel aastal Heati ridades liiga meistriks tulnud.

Heat otsustas 2010. aastal klubiga liitunud Millerist loobuda amnestiaklausli alusel, mis on eelmisel aastal sõlmitud uue kollektiivlepingu põhimõte, mille alusel võib iga meeskond üles öelda lepingu ühe mängijaga, kellega on käed löödud eelmise kollektiivlepingu kehtimise ajal. Sealjuures on klubide huviks see, et  nende mängijate palk ei lähe arvesse uue hooaja palkadeks makstava eelarve koostamisel. Millerist loobumisega hoiab Heat kokku 17 miljonit dollarit makse, kuid mängijale tasutakse siiski kahe järgmise aasta töötasu ehk 13 miljonit dollarit.

Miller sai viimasel hooajal mänguaega keskmiselt 15 minutit ja viskas selle ajaga 4,8 punkti, võttis 2,7 lauapalli ja jagas 1,7 korvisöötu. Pärast Heati ridadest väljaviskamist jääb Miller ootama teiste klubide pakkumisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles