Liivamägi: andsin tunnistusi arusaamatule töögrupile, kes oli mind ette süüdi mõistnud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elvis Liivamägi 2013. aastal.
Elvis Liivamägi 2013. aastal. Foto: JK Tallinna Kalev / Facebook

Eesti Jalgpalli Liidu poolt täna kihlveopettuses süüdi mõistetud ja tähtajatu jalgpallis tegutsemise keelu saanud Elvis Liivamägi lausus intervjuus Soccernet.ee’le, et andis enda arvates ütlusi komisjonile, mis oli ta juba ette süüdi mõistnud.

«Mitte ühtegi tõendit mulle jällegi ei esitatud, väideti vaid, et kõik on juba teada ja räägitud, seega andsin aru mind juba süüdimõistnud komisjonile,» rääkis Liivamägi. «Mulle isegi ei selgitatud, mis see konkreetne tegu on, mille katses mind süüdistatakse – kellele, kus ja kui palju ma siis väidetavalt pakkusin, panustasin ja nii edasi. Vastasin nende küsimustele, mida mängupäeval tegin ja kus olin, kinnitades veelkord oma süütust ja avaldasin ka meeskonnakaaslaste kogutud allkirjad selle kohta, et mina ei ole neile kunagi mingit pakkumist teinud ning nad pole seda minust kunagi ka kahtlustanud – öeldi, et see polevat tähtis,» lisas noormees.

Samuti ei meeldinud komisjonile Liivamägi väitel tema advokaadi kohalviibimine. «Teadsin, et lähen vastust andma komisjonile ning seetõttu võtsin kaasa ka advokaadi, kellel oleks võimalik tõenditega tutvuda, kuid tema üleüldine kohalolu ärritas komisjoni nähtavalt ning avaldati subjektiivset laadi kriitikat esindaja kaasavõtmise osas. Lisaks ei istunud ma mingi teadaoleva komisjoni ees, vaid mingi arusaamatu neljaliikmelise organi, töögrupi ees, kelle eesistujaks oli härra Pohlak. Ühel hetkel öeldi, et läheb juba kiireks ning suunduti mõni saal edasi eesootavale pressikonverentsile,» kurtis Liivamägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles