Ana Ivanovic vallandas treeneri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ana Ivanovic
Ana Ivanovic Foto: SCANPIX

Mullu Prantsusmaa lahtised tennisemeistrivõistlused võitnud endine maailma esireket Ana Ivanovic vallandas vaid neljakuulise koostöö järel oma treeneri Craig Kardoni.

Kardon on treeninud selliseid kuulsuseid nagu Martina Navratilova, Lindsay Davenport, Mary Pierce ja Jennifer Capriati. Serblannaga alustas ta koostööd veebruaris, ent Ivanovici langus edetabelis jätkus, vahendab Reuters.

Esmaspäeval avaldatud värskes edetabelis langes mullu ka üürikest aega liidrikohal paiknenud Ivanovic kaheksandalt positsioonilt 13. kohale.

«Tahaksin Craigi tema suure töö eest tänada,» sõnas Ivanovic, kes tänavu langes Prantsusmaa lahtistel konkurentsist välja neljandas ringis.. «Ta on suurepärane inimene ja ma nautisin temaga koos töötamist.»

Ivanovici esindaja sõnul hakkab serblanna osaliselt treenima oma sponsori Adidase kokku pandud programmis, kus on juhendajateks mitmed tipptreenerid, nende seas ka Sven Gröneveld, kes abistas Ivanovici mullusel hooajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles