Ojamaa koduklubi alustas Meistrite liigat võiduga, Kingile kaotus

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa
Henrik Ojamaa Foto: legia.com

Jalgpalli Euroopa Meistrite liigas võitis Henrik Ojamaa koduklubi Varssavi Legia eile võõrsil 3:1 The New Saintsi meeskonda ning on lähedal edasipääsule. Tarmo Kingi tööandija Györi ETO kaotas kodus 0:2 Tel Avivi Maccabile.

Poola meister Legia jäi esimesel poolajal mõnevõrra üllatuslikult Walesi meistrite vastu kaotusseisu, kui 11. minutil oli täpne Ryan Fraughan. Teisel poolajal Legia aga kosus ning Michal Kucharczyku, Marek Saganowski ja Jakub Kosecki väravate abil võeti 3:1 võit.

Ojamaa eilses kohtumises vigastuse tõttu kaasa ei teinud. Eesti koondise ründaja kirjutas Twitteris, et midagi hullu siiski ei ole ning loodab peagi treeningutega liituda.

Kehvasti käis aga Tarmo Kingi ja Györi ETO käsi. Väravateta avapoolaja järel lõid Maccabi mehed teisel poolajal kaks üliolulist võõrsilväravat. 76. minutil oli täpne Barak Itzhaki ja kohtumise neljandal lisaminutil skooris Gal Alberman.
Tarmo Kink alustas mängu algkoosseisus, kuid vahetati poolajal puhkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles