Mourinho: Rooney on Chelsea ainus eesmärk

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho kinnitas, et tema selle suve ainus eesmärk on tuua meeskonda Wayne Rooney
Jose Mourinho kinnitas, et tema selle suve ainus eesmärk on tuua meeskonda Wayne Rooney Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho kinnitas, et klubi tegi pakkumise Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney eest. Mourinho sõnul on Rooney värbamine Chelsea jaoks selle suve ainus eesmärk.

«Me tahame seda mängijat, me oleme huvitatud sellest mängijast, me tegime oma pakkumise,» vahendab The Sun Mourinho sõnu. Kui alguses väideti, et Chelsea pakkus Rooney eest 10 miljonit naela ja ühte oma mängumeest (David Luizi või Juan Matat), siis nüüd kinnitas Mourinho, et Unitedile tehti ainult rahaline pakkumine. Selle suurust ta ei avalikustanud.

«Olukord on kõigile selge ja saladusi enam ei ole. United teab, et me tahame mängijat ja mängija teab, et tegime tema eest pakkumise. Mul ei ole muud enam öelda. Austan Manchester Unitedit. Alates sellest hetkest ei ole mul Wayne Rooney kohta enam midagi öelda, sest kõik on juba teada,» jätkas ta.

Kui Mourinholt küsiti, kas Chelsea on veel mõne mängija eest pakkumise teinud, kõlas vastuseks: «Ei. Ja me ei tee ka!»
Peatreenerilt uuriti veel, kas Chelsea praegune plaan on «Rooney või mitte midagi», vastuseks kõlas lihtsalt «Jah».

Rooney lahkus vigastuse tõttu Manchester Unitedi Aasia-turneelt juba esimesel päeval. Mõni aeg hiljem rääkis Unitedi peatreener David Moyes pressikonverentsil, et näeb Rooneyt klubis Robin van Persie järel teise ründajana. Mourinho esines kohe meedias avaldusega, et kui Rooney peaks jääma varumeheks, siis oleks see Inglismaa koondise jaoks ülimalt halb. Ta lubas, et Chelseas saaks Rooney nautida põhiründaja rolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles