Ralf Aron võitis F1 meistri Nelson Piquet' poja ees

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron (nr 23)
Ralf Aron (nr 23) Foto: Champion Kart

Noor Eesti kardisportlane Ralf Aron sai maineka Itaalia kardisarja Champion Kart kuuendal etapil esikoha. Academy klassis kihutanud Aron edestas napilt vormel-1 klassi kolmekordse maailmameistri Nelson Piquet noorimat poega Pedrot.

Põhja-Itaalias, Lonato kardirajal toimunud võistlusel sõitis Aron KF3 kardil, mis on kõige võimsam kart 12-15 aastastele. Kvalifikatsioonis sai Aron kirja alles 16. aja, kuid esimeses finaalsõidus tegi ta väga hea sõidu ja jäi esimesena poodiumilt välja.

Teises finaalsõidu stardist alates oli selge, et võidu eest võitlevad Aron ja Piquet. Kahe CIK-FIA Academy Trophy kogemusega võistleja vahel toimus vaatemänguline duell ning viimastel ringidel suutis Aron Piquest mööduda ja võtta võidu.

Eeloleval nädalavahetusel sõidetakse Itaalias CIK-FIA Academy Trophy teine etapp. Juuni lõpul Belgias, Genki kardirajal sõidetud esimesel etapil suutis Ralf Aron võita ühe võistlussõidu. Hetkel hoiab ta sarja üldarvestuses neljandat kohta.

Eestimaal näeb Aronit sõitmas 1.-3. augustil Hiiumaal, Käina kardirajal kus sõidetakse HRX Eesti meistrivõistluste viies ja kuues etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles