Red Bulli boss teatas kaks nime, kes võitlevad koha eest meeskonnas

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: SCANPIX

Red Bulli vormelimeeskonna boss Christian Horner teatas kahe mehe nimed, kes võitlevad Mark Webberi loobumise järel koha eest meeskonnas – nendeks Daniel Ricciardo ja Kimi Räikkönen.

Webber teatas mõni aeg tagasi, et järgmisel hooajal ta enam vormel-1 sarjas kaasa ei tee. Seejärel on peamiselt spekuleeritud, et tema koha võtab endale hetkel Lotuse roolis istuv Räikkönen.

Ühe võimalusena on läbi käinud ka Jean-Eric Vergne nimi, kuid paistab, et tema jääb kõrvale. Sellel nädalal saab Silverstone’is Red Bulli testida vaid Ricciardo. Küsimusele, kas valik on langenud kahe mehe (Räikköneni ja Ricciardo) vahele, vastas Horner: «Sisuliselt küll, ilmselt.»

«Pilootide ja meeskonna vaheline suhtlus ei ole avalik. Kimi tulemused räägivad tema enda eest, kuid me ei jälgi ainult fantastilisi sõitjaid nagu Kimi, vaid anname võimaluse ka noorematele meestele nagu Daniel,» selgitas Horner.

Ricciardot peetakse Red Bulli varuplaaniks, kui peaks juhtuma, et Räikköneni ei suudeta järgmiseks hooajaks värvata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles