Gerd Kanter sai Poolas napi võidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter ootas Poolas paremat heidet.
Gerd Kanter ootas Poolas paremat heidet. Foto: AFP / Scanpix

Gerd Kanter sai eile Poola linnas Chorzowis peetud võistlusel ühe viimaste aastate napima võidu – ta edestas 66.02 heitnud poolakat Piotr Malachowskit enda kohta tagasihoidliku 18 sentimeetriga.


«Kokkuvõttes läks isegi õnneks. Piotril oli üleeile Sofias võistlus ja ilmselt oli tal reisiväsimus veel jalgades. Eks ma tänu sellele pääsesin,» nentis 66.20 heitnud Kanter, kellel enda hinnangul jäi taas kord puudu teravusest. «Olin ise liiga pehmeke, särtsu polnud. Piotr suutis oma tulemuse ära teha, mina mitte. Lootsin vähemalt 67,5-meetrist heidet.»



14. juunil teeb Kanter kaasa Berliini Kuldliiga etapil ja seal loodab ta Poola tulemusele vähemalt meetri-kaks lisada. «Viimasel ajal pole võistlustel head tunnet olnud, loodan, et seal suudan selle leida,» sõnas Kanter. Poola võistlusel sai kolmanda koha sakslane Robert Harting 64.62ga. Märt Israel oli 61.06ga seitsmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles