Loeb on üllatunud, et Citroëni piloodid sel hooajal nii kehvasti esinevad

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikko Hirvonen.
Mikko Hirvonen. Foto: SCANPIX

Üheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb on üllatunud, et Citroën, kelle pilootideks on sel aastal Mikko Hirvonen ja Dani Sordi, MM-sarjas nii kehvalt esineb.

MM-sarja juhib seitsme etapi järel kindlalt Volkswagenil kihutav Sebastien Ogier 145 punktiga, teine on samuti Volkswageni mees Jari-Matti Latvala (90 punkti) ja kolmas Fordi eratiimis sõitev Thierry Neuville (70). Neljas on Citroëniga vaid kolmel etapil sõitnud Loeb ise (68), viies Hirvonen (61) ja kuues Sordo (59).

«Olen Mikko puhul üllatunud. Ta on viimastel aastatel olnud ühtlaselt kiire ja peaaegu ka mind võitnud. Pidin alati valvel olema, sest isegi kui ta polnud kiireim, hingas ta alati kuklasse. Sel aastal on on asjad muutunud,» kommenteeris prantslane. «Samas nägime me sarnast situatsiooni ka siis, kui ta oli esimest aastat Fordis. Ka siis oli ta ebakindel. Loodan, et lõpuks on ta taas tegija.»

«Dani on Dani. Vahel on ta kiire vahel mitte,» lisas Loeb Sordo kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles