Rannajalgpallurid alustavad euroliiga etappi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpallikoondis.
Rannajalgpallikoondis. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti rannajalgpallikoondis alustab täna Hollandis peetavat euroliiga etappi, kui kell 17:45 kohtutakse avamängus Bulgaariaga.

Laupäeval on kell 12:15 Eesti vastaseks Norra ning pühapäeval samal ajal Kreeka. Mänge vahendab otseülekandes www.beachsoccer.com.

Alagrupi võitja ja teise koha meeskond pääsevad Hispaanias Torrendemarras toimuvale euroliiga finaalturniirile, kus Eestil oleks võimalik tõusta järgmiseks aastaks Euroopa rannajalgpalli nn eliitgruppi ehk A-gruppi. A-gruppi kuuluvad 12 Euroopa parimat rannajalgpalliriiki ehk Šveits, Venemaa, Itaalia, Rumeenia, Portugal, Poola, Hispaania, Ukraina, Valgevene, Holland, Prantsusmaa ja Saksamaa.

Eestil on praegu Euroopas 14. asetus.

Eesti rannajalgpallikoondise koosseis euroliiga etapil: väravavahid Vaiko Tammeväli ja Ruslan Mironov, mängijad Taavi Tammo, Andreas Aniko, Rando Rand (kapten), Kristian Marmor, Marko Truusalu, Kristen Viikmäe, Priit Mäeorg ja Aleksander Saharov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles