Vladimir Ivanov kaotas Tallinna turniiri poolfinaalis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Viktor Burkivski

Tallinnas Tondi tennisekeskuses peetaval 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril Nordecon Open kaotas Eesti teine reket Vladimir Ivanov (5. asetus) edetabelis temaga enam-vähem võrdsel positsioonil asunud Ivan Nedelkole (408., 6. asetus) 3:6, 2:6, vahendab tennis.ee

Esimeses setis piisas Nedelkole ühest pallingumurdest seti võitmiseks, teises setis võitis aga Venemaa tennisist seisult 1:2 viis geimi järjest. Kaalukeeleks sai pikk geim Ivanovi pallingul seisul 2:2, kus Nedelkol oli murdepalli realiseerimisel õnne, kui ta raske palli hädaga päästis ja see kukkus võrgulindi lähedalt alla ning Ivanov polnud löögiks valmis.

«Mängisin isegi paremini, kui mitmes eelmises võidumängus, aga vastasel tuli täna kõik välja,» põhjendas Ivanov kaotust. «Tema kindla mängu murdmiseks pidin midagi uut välja mõtlema, aga sellise ilmaga riskeeriv taktika kuigivõrd ei õigusta.» Ivanov, kes viienda asetusega poolfinaali jõudes justkui eesmärgi täitis, võttis turniiri kokku nii: «No ega ma ühtki tugevat vastast ka võitnud. Ehkki mõnikord piisab ka sellest oma koha välja mängimiseks. Õnneks läks mängutase turniiri käigus siiski paremaks, mitte halvemaks.»

Finaalis kohtub Nedelko homme kell 14 prantslase Lucas Pouille’iga (248., 2. asetus).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles