Tiit Sokk: täna rünnak juba laabus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise peatreener Tiit Sokk.
Eesti koondise peatreener Tiit Sokk. Foto: Peeter Langovits

Eesti korvpallikoondis alistas täna Austrias toimuval kontrollturniiril 80:66 Ungari ning jätkab kahe võiduga kahest mängust.

«Alustasime hästi ja arutasime vastaste mängu hästi lahti. Seejärel said ka nemad oma mängu käima, kui neil tagamängijad võtsid teravuse üles. Saime ikkagi ka ise jalad alla ning kontrollisime asjade käiku,» võttis Eesti koondise peatreener Tiit Sokk mängu kokku.

«Täna meil rünnak juba laabus paremini, kuid kaitsemängule peame rohkem tähelepanu pöörama. Eile oli kaitses pilt parem,» lisas Sokk. «Praegu katsetame oma asju ja peaasi, et leiame oma mängu.»

Täna ei saanud teisel poolajal koondist aidata Siim-Sander Vene, keda vaevas seljavalu. «Tal lõi selga mingi pinge sisse, tegemist oli mingi lihaspingega. See ei ole suur asi ning pigem on see paari päeva küsiumus, kui asjad korda saavad,» märkis Sokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles