Liverpooli esiväravavaht siirdub Itaaliasse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pepe Reina Hispaania koondise särgis.
Pepe Reina Hispaania koondise särgis. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpallimeeskonna senine esiväravavaht Pepe Reina pallib tuleval hooajal Itaalia kõrgliigas Napoli ridades.

Reina liitub Napoliga ühe aasta pikkuse laenulepingu alusel ning Itaalia klubi tasub väravavahile tema nelja miljoni euro suuruse aastapalga. Lähipäevadel liitub Reina Napoli treeninglaagriga Trentinos ja läbib seal ka meditsiinilise kontrolli, kirjutab Eurosport.

Esialgu soovis Napoli palgata Inglismaal kõrgliigast välja langenud QPRi väravavahti Julio Cesar’i, kuid väravavaht nõudis itaallastelt liiga suurt palka.

Sky Sport Italia teatel on Reina laenulepingus ka punkt, mis lubab Napolil puuriluku järgmisel suvel 10 miljoni euro eest ka endale osta. Liverpooli esiväravavahiks saab algaval hooajal belglane Simon Mignolet, kes osteti veidei enam kui kümne miljoni euro eest Sunderlandist.

Lisaks soovib Napoli tugevdada ka oma ründeliini ning pärast Edinson Cavani lahkumist on sihikule võetud Leandro Damiano ja Gonzalo Higuain.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles