Reali peatreener saatis endisele konkurendile tervitusi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi uus peatreener Carlo Ancelotti saatis tervisi vähi tõttu Barcelona klubi juhendamisest loobunud Tito Vilanovale.

Barcelona klubi teatas eilsel pressikonverentsil, et varasemalt juba kahel korral häälepaelte kasvaja vastu ravi saanud Vilanova paneb ameti maha. Selle peale avaldas Vilanovale toetust Barcelona suurima koduse rivaali Reali juhendaja Ancelotti. «Tahan saata oma tervitused, et Titot toetada. Ma olen kurb. Meie klubi ja eriti mina oleme mõtetes temaga,» ütles Ancelotti.

Lisaks Madridi klubi peatreenerile avaldasid ka mitmed teised jalgpallimaailma suured nimed oma kaastunnet. «Saadan oma toetuse Titole,» kirjutas Twitteris Manchester City ründaja Sergio Agüero. Liverpooli klubi väravavaht Pepe Reina saatis samuti oma tervitused: «Tito, sa võidad ka selle matši.»

Barcelona peaks uue peatreeneri nime avaldama järgmisel nädalal, seni täidab Vilanova kohuseid varem abitreeneri rollis olnud Joan Francesc Ferrer Sicilia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles