Vergne: eelistaksin Red Bullis näha Ricciardot, mitte Räikköneni

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jean-Eric Vergne (paremal) ja Daniel Ricciardo.
Jean-Eric Vergne (paremal) ja Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

Toro Rosso vormel-1 meeskonna sõitja Jean-Eric Vergne lausus, et tema näeks Red Bulli tiimis tuleval hooajal parema meelega sõitmas oma praegust meeskonnakaaslast Daniel Ricciardot, mitte Kimi Räikköneni.

«Kui Red Bull on tõepoolest juba otsustanud, et valik tehakse Danieli ja Räikköneni vahel, siis eelistaksin, et koha saaks Daniel. See tähendaks ka mulle head, sest olen temast sel hooajal juba jagu saanud. Pean vaid tõestama, et tegu polnud juhusega,» arutles Vergne väljaandega Autosport vesteldes.

Lisaks leidis prantslane, et ka tal endal on praegu veel kõik võimalused Red Bulli pääseda, ehkki äsja toimunud noorte pilootide testil sai Red Bulli rooli keerata just Ricciardo. «Loomulikult on mul endiselt šanss olemas. Aga mul pole mõtet praegu sellele mõelda, sest see ei aita mind,» nentis ta.

Vergne hoiab hetkel MM-sarjas 13 punktiga 13. kohta, koha võrra tagapool oleval Ricciardol on kaks punkti vähem. Red Bull otsib uueks hooajaks Sebastian Vetteli kõrvale uut pilooti, kuna Mark Webber on teatanud, et lahkub käesoleva hooaja järel sarjast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles