Eesti rattatreener: Taaramäe peaks aja maha võtma

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisis lõppes Tour de France.
Pariisis lõppes Tour de France. Foto: SCANPIX

Eile lõppenud Tour de France’il ühe abikommentaatorina ülekanded kommenteerinud jalgrattatreener Andres Lekko meelest võiks  kokkuvõttes 102. koha saanud eestlane Rein Taaramäe (Cofidis) aja maha võtt ning põhjalikult analüüsida, mis valesti läks.

«Nüüd aitaks restart, et saada kiiresti üle sellest, mis sellel tuuril toimus. Tuleks aeg maha võtta, teha järeldused ning alustada otsast peale. Kahe aasta tagune 11. koht näitab, et mehel on sisu olemas,» hindas Lekko ETV spordisaates.

«Taaramäel on mitme aasta pikkune kompleksne probleem. Ta keha on reservid minetanud ja ma ei soovitaks tal sel aastal Vueltale enam mitte mõeldagi, vaid külastada Eesti arste, sest tundub, et siit saab tihtilugu paremat konsultatsiooni, kui Prantsusmaal,» lisas rattaekspert Allar Tõnissaar, kes töötas samuti tuuri ajal kommentaatorina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles