Tallinna abilinnapea Kõlvarti õpilane tuli taekwondo MMil medalile

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Kõlvart.
Mihhail Kõlvart. Foto: Peeter Langovits

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti õpilane Aleksandr Antonov võitis Bulgaaria pealinnas Sofias 17-21. juulil  toimunud taekwondo ITF maailmameistrivõistlustel absoluutkaalu kategoorias pronksmedali.

Maailmameistrivõistlustega samaaegselt toimus Sofias ka nimetatud spordiala ülemaailmne kongress ning üritused tõid kokku üle 1000 osaleja, vahendab taekwondo.ee.

Teel medalini alistas Antonov Kasahstani, Ukraina ja USA sportlased, poolfinaalis jäi ta suuresti trauma tõttu alla bulgaarlasele.

Antonovi treener Mihhail Kõlvart sõnas, et see ei ole sportlase esimene medal kõrgetasemelistelt võistlustelt, kuid pronks individuaalalal maailmameistrivõistlustel on Antonovi kõige suuremaks saavutuseks.

«Eriti teeb selle kaalukaks fakt, et see on võidetud väga prestiižikas absoluutkaalu kategoorias,» tõdes Kõlvart.

Taekwon-do ITF maailmameistrivõistlusi korraldatakse üle aasta. Eesti sportlased osalevad neis pidevalt 2003. aastast ja iga kord tulemusrikkalt. Esimesed medalid Eesti koondise varamusse tõi Ilona Tsvetkova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles