Madridi Real jahib selle suve kõige sensatsioonilisemat üleminekut

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Pirlo.
Andrea Pirlo. Foto: SCANPIX

Jalgpallimaailmas toimub suvel hulgaliselt üleminekuid ning lisaks liigub ka meeletult kuulujutte. Täna on Itaalias lahti läinud jutud, et Madridi Real soovib sel suvel meeskonda tuua Torino Juventuse vanameistri Andrea Pirlo.

Tuttosport teatab, et Reali peatreener Carlo Ancelotti soovib Pirlot kindlasti enda meeskonnas näha ning Pirlo hankimine on nende selle suve suurim siht.

Ancelotti soovib 34-aastast Pirlot kindlasti meeskonda, kuna tema arvates oleks Pirlo suurepärane eeskuju meeskonna noorematele poolkaitsjatele. Samas ei ole Itaaliast tulnud teadete kohaselt selge, kas Pirlo oleks klubivahetusest huvitatud või mitte.

Pirlo liikumine Juventusest Reali oleks sel suvel kindlasti üks üllatuslikumaid üleminekuid. Aastatel 2001 kuni 2011 AC Milanis pallinud poolkaitsja kanti lõpuks Milanis põhimõtteliselt maha, kuid seejärel liitus ta Juventusega ning seal on Pirlo näidanud ennast taas parimast küljest.

Ancelotti jaoks on Pirlo väga tuttav mängumees, kuna aastatel 2001 kuni 2009 juhendas itaallane Milani ja seal oli Pirlo tema üks suuremaid usaldusaluseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles