Tottenham plaanib teha Hispaania ründeässast klubi kõige kallima mängija

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Soldado Hispaania koondise särgis.
Roberto Soldado Hispaania koondise särgis. Foto: SCANPIX

Tottenhami jalgpalliklubi on pikka aega soovinud enda meeskonda tugevdada tipptasemel ründajaga ning nüüd ollakse Suurbritannia meedia teatel valmis ostma Valencia ründajat Robert Soldadot.

Seni on Tottenham jahtinud David Villat (liitus Madridi Atleticoga), Christian Benteket (sõlmis Aston Villaga uue lepingu) ning Leandro Damiao’d (pole jõutud üleminekusummas kokkuleppele), kuid nüüd on pööratud pilgud Soldado poole, vahendab Sportsmail.

Tottenhami uus tehniline direktor Franco Baldini on juba lennanud Hispaaniasse, et jõuda lepingu üksikasjades kokkuleppele. Tottenhamil tuleks 28-aastase ründaja eest lauale laduda 21,5 miljonit eurot ja see oleks ühtlasi klubi rekord.

28-aastane Soldado on alates 2007. aastast kuulunud ka Hispaania koondise koosseisu ja selle aja jooksul on ta pidanud 11 mängu ja löönud kuus väravat. Alates 2010. aastast pallib ta Valencias, eelmisel hooajal lõi ta Hispaania kõrgliigas 24 väravat.

Seni on Tottenham kõige rohkem ühe mängija eest makstud 20 miljonit eurot. Selline summa käidi tänavusel suvel välja brasiillasest poolkaitsja Paulinho ja 2008. aastal David Bentley eest.

«Oleme jätkuvalt üleminekuturul aktiivsed ja me ei kavatse veel peatuda,» teatas Tottenhami peatreener Andre Villas-Boas pärast seda, kui nad olid 9 miljoni euro eest ostnud Twentest Belgia koondise äärepoolkaitsja Nacer Chadli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles