Portugallased kütsid rannajalgpalluritele korraliku sauna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondise ründaja Indrek Siska löögil.
Koondise ründaja Indrek Siska löögil. Foto: Liis Treimann

Kui Eesti jalgpallikoondis suutis eile Portugali rahvusmeeskonnaga eeskujulikult viiki mängida, siis tänane päev polnud eestlastele kaugeltki nii hea. Rannajalgpallikoondis kaotas Hispaanias MM-valikturniiri veerandfinaalis Portugalile kuivalt 0:9.

«Viimases mängus lõi tõesti tasemevahe väga välja,» tunnistas kaitsemängija Andreas Aniko. «Portugali alagrupimängud andsid lootust, et nende vastu saab mängida, kuid täna nad panid oma paremuse ja kvaliteedi maksma. Tõestasid, miks just nemad on maailma edetabeli eesotsas.»

Aniko selgitas, et kokkuvõttes jäid koondislased oma etteastega rahule, kuid alagrupi napp kaotus Ukraina koondisele kriibib endiselt hinge. «Kokkuvõttes on pilt parem kui eelmisel aastal,» sõnas ta. «Esmaspäevast läheme uuesti tööle. Eks näis, kuidas me suvel edasi treenida saame, kuid mõned turniirid teeme ikka kaasa.»

«Nägime, et suudame tippudega mängida ning poisid ise tahavad jubedalt mängida. Kõik on indu täis,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles