Prins: võttis higistama küll

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Prins (paremal) ja Tarmo Neemelo pärast lõpuvilet võidu üle rõõmustamas.
Igor Prins (paremal) ja Tarmo Neemelo pärast lõpuvilet võidu üle rõõmustamas. Foto: Liis Treimann

Nõmme Kalju peatreener Igor Prins tunnistas pärast Meistrite liiga teises eelringis HJK 2:1 alistamist, et vastaste teise poolaja surve pani ka tema pabistama.

«Eks kõik mängud on närvilised. Kui lähed 2:0 juhtima ja vastane, kes on tugevam, lööb ühe tagasi, siis paneb higistama küll. Aastaid tagasi võtsin ehk asju kergemini, kuid nüüd vanemana hindad asju jälle teistmoodi. Ütlesin ka juba Soomes, et need on lihtsalt kaks mängu ja alati ei välju sellest duellist tugevam meeskond. Nii juhtus ka seekord. Vaevalt, et peale meie keegi üldse võitu uskus,» lisas Kalju juhendaja Igor Prins.

Pärast mängu koos mängijatega väljakul rõõmustanud Prins lubas teatavasti enne kohtumist, et võidu korral ajab ta end kiilaks. «Ajan nüüd juuksed maha. Hommikul ütlesin kuttidele, et kas ajan võidu korral juuksed maha või sõidan rattaga Pärnusse – valiti võimalus muuta minu välimust,» sõnas Prins.

Meistrite liiga kolmandas kvalifikatsiooniringis tuleb Kalju vastaseks Viktoria Plžen Tšehhist või Zelježnicar Bosnia-Hertsegoviinast. Avamängu võitis Plžen 4:3. Korduskohtumine on kavas täna õhtul Eesti aja järgi kell 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles