AC Milan kritiseeris ahvihäälitsuste peale platsilt lahkunud jalgpallurit

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Constant
Kevin Constant Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalliklubi AC Milani juht Adriano Galliani kritiseeris oma klubi mängijat Kevin Constanti, kes sõprusmängus Sassuolo vastu rassistlike solvangute peale platsilt lahkus.

«Rassistlikud solvangud on jubedad, kuid ta poleks tohtinud väljakult lahkuda,» kommenteeris Galliani Sky Sportile. «Kuigi see kõik oli fännidest alatu, näevad reeglid ette, et ta oleks pidanud minema kohtuniku juurde. Kohtunik pidanuks nõu neljanda kohtunikuga ning matš oleks vajadusel katkestatud. Omavoliliselt väljakult lahkuda aga ei tohi!»

Guinea jalgpalluri suunas tehti väidetavalt ahvihäälitsusi ning teda solvati korduvalt teistsuguste väljenditega. Kohtunik Andrea Gervasoni andis korduvalt staadioniteadvustajale käskluse publik korrale kutsuda, kuid sellest ei piisanud. Constant lõi 34. minutil palli vihahoos publikusse ning tormas riietusruumi. Milani kapten Daniele Bonera üritas teda takistada, kuid guinealane oli oma otsuse teinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles