Sokk Slovakkia alistamisest: kui täna oli midagi head, siis võit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nelja Rahvuse Karika turniiril alistas Eesti koondis täna oma esimese vastasena 82:76 Slovakkia. Rahvusmeeskonna eest 11 punkti ja kuus korvisöötu kirja saanud Sten-Timmu Sokk ütles, et meeskonna mängus on veel rohkelt ebakõlasid, aga vähemalt võeti võit.

«Kui peaks tänasest midagi positiivset välja tooma, siis me ju ikkagi võitsime,» rääkis Sokk. «Eks meil tõesti on veel palju ebakõlasid, aga see on tingitud sellest, et meil on alles ettevalmistusperiood ja peame mäng-mängult paremaks ennast lihvima. Me ei ole ju pikalt koos mänginud ja eks see sellest ka palju vigu,» lisas algkoosseisus alustanud ja kokku natuke üle 34 minuti mänguaega teeninud Sokk.

Koondise juurest jäi eemale vigastusega kimpus olev Kangur. Soku sõnul tuleb meestel keskenduda oma mängule ka ilma ühe tugitalata. «Eks põhimeeste puudumine jätab kindlasti meile suure tühimiku, aga keegi alla ei anna. Mängime lõpuni nendega, kes meil on,» kinnitas Sokk.

Homme kohtub Eesti Valgevene koondisega, ülehomme mängitakse USA üliõpilaste koondvõistkonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles