Rivo Vesik ja Kristo Kollo võitsid Venemaal alagrupi

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kollo (vasakul) ja Rivo Vesik.
Kristo Kollo (vasakul) ja Rivo Vesik. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Rivo Vesik ja Kristo Kollo alustasid edukalt Venemaa kuurortlinnas Anapas peetavat rannavõrkpalli MK-sarja etappi, kui põhiturniiri alagrupis teeniti kahest mängust kaks võitu.

Esimeses vastasseisus saavutasid eestlased 2:0 (14, 19) võidu itaallaste Matteo Cecchini ja Paolo Ingrosso üle. Alagrupi esikoht kindlustati 2:0 (17, 14) võiduga šveitslaste Sebastian Chevallieri ja Mats Kovatschi vastu, kes esimeses mängus olid tulemusega 2:0 (14, 13) paremad Pierre Basset - Jeremy Ullmannist (Prantsusmaa). Vesiku ja Kollo kohtumine prantslastega on kavas reedel, kirjutab volley.ee.

Alagrupi võiduga on Eesti esipaar kindlustanud koha play-offi teises ringis, alagrupi teine ja kolmas meeskond jätkavad turniiri play-offi esimeses ringis.

Paralleelselt Anapas peetava turniiriga toimub Ameerika Ühendriikides Californias rannavõrkpalli kõrgeima kategooria Suure slämmi etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles