Karpak võitleb koha eest medalisõidus, Väinsalu 21. kohal

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak.
Deniss Karpak. Foto: Riina Ramst

Saksamaal Warnemündes toimuvatel purjetamise Finn-klassi Euroopa meistrivõistlustel on Deniss Karpak 11., Lauri Väinsalu 21. ja Martti Kinkar 70. kohal.

Eilsel võistluspäeval tuli sportlastel tuulevaikuse tõttu esmalt pikalt kaldal oodata, kuid pärastlõunal pilvede hajudes ning vihma lakates saabunud 3-4 m/s kiirusega puhunud briis lubas siiski ühe sõidu läbi viia.

Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) lõpetas päeva ainsa sõidu 73. kohaga ning on hetkel kokkuvõttes tublil 11. positsioonil.

Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) sai eile 44. koha ning hoiab praegu 21. asetust. Martti Kinkar (ROPK) finišeeris 67ndana ning püsib kokkuvõttes 70. positsioonil. Liidrikohta pole 103 sportlase konkurentsis käest andnud sloveenlane Vassilij Zbogar.

Täna peetakse regatil viimased avaseeria sõidud. Homme toimuvad topeltpunktid andev medalisõit kümnele parimale ning finaalsõit ülejäänud purjetajatele.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles