Üllatus: Tammeka mängis Floraga viiki

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
14. mail kohtusid Flora ja Tammeka Tartus Tamme staadionil. Mängu võitsid tallinlased tulemusega 4:1.
14. mail kohtusid Flora ja Tammeka Tartus Tamme staadionil. Mängu võitsid tallinlased tulemusega 4:1. Foto: Rein Murakas

Eesti jalgpalli meistriliiga 20. voorus kohtusid Tallinnas FC Flora ja Tartu Tammeka. Kodumeeskond asus juba 16. minutil Karl-Erik Luigendi väravast juhtima, aga 37. minutil viigistas Siim Tenno. Teisel poolajal lõi omavärava Tammeka kaitsja Jürgen Lorenz, ent taas Tenno poolt löödud tabamus viigistas 77. minutil seisu ja 2:2 jäigi lõppseisuks.

Teistes tänases kohtumises alistas Kuressaare 1:0 Narva Transi, värava autoriks oli Karl Mööl. Sillamäe Kalev oli koduplatsil 2:0 parem Tallinna Kalevist, väravad lõid Nikolai Mašitšev ja Vjatšeslav Zahovaiko.

Enne mängu:

Flora vabastas hiljuti ametist peatreener Marko Lelovi ja hetkel on meeskonna eesotsas Norbert Hurt. Viimases meistriliiga mängus saadi Sillamäel 1:2 kaotus, kuid teisipäevases karikamängus suudeti samalt meeskonnalt 1:0 revanš võtta.

Tammeka on viimases kahes mängus pidanud kaotusekibedust tundma. Viimati jäid tartlased teisipäeval 0:1 alla Paide Linnameeskonnale.

Tabelis asub Flora kolmandal kohal, kaotust liider Nõmme JK Kaljule neli punkti. Tammeka on seitsmes, olles 17 mänguga kogunud 18 punkti. Hetkel on vägagi püütav Tallinna FC Infonet, kellel kaks punkti rohkem, aga ka kaks mängu rohkem peetud.

Flora peatreeneri kohusetäitja Norbert Hurt: «Mulle meeldib, et praegu on meeskonna tööle keskendumine väga hea. Me oleme suutnud viia mängijateni põhitõed kaitse ja ründetööst. Füüsilist vormi arvestades peame tõenäoliselt natukene koormusi jagama. Meeskonna praegust tahet ja motivatsiooni arvestades oleme valmis tegema eduka mängu.»

Kapten Andre Frolov: «On selge, et meid rahuldab vaid kolm punkti. Oma koduväljakul soovime lüüa palju väravaid ja näidata ilusat mängu.»

Tammeka peatreener Uwe Erkenbrecher: «Meil on järjekordne väga raske mäng ja peame mõtlema, mida saame selle mängu jaoks teha. Meil pole palju võimalusi asjade muutmiseks, aga peame mängima paremini kui eelmises mängus. Võib-olla teeme 2-3 ümberkorraldust. Meil on Rauno Tutk lahkunud, aga teisalt noored mängijad nagu Siim Sillaots said väga hästi hakkama. Flora on hea meeskond ja nad mängivad noorte mängijatega, nii et tuleb väga raske mäng. Pärast kahte kaotust on kindlasti meil keeruline.»

Meeskonna esikinnas Kaido Koppel: «Proovime vastaseid võimalikult kaua nulli peal hoida. Siis peavad nad oma mängu rohkem avama ja see tekitab meile mõned head võimalused skoori tegemiseks.»

Peakohtunik: Miko Pupart
Abikohtunikud: Maikel Mikson, Jaanus Mutli
Neljas kohtunik: Kristo Külljastinen

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles