Hea ajasõidu teinud Kevin Korjus stardib Ungaris neljandalt kohalt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Koiranen Motorsports

Kevin Korjus sai GP3 sarja Ungari etapi kvalifikatsioonis neljanda koha, kaotades parimat aega näidanud meeskonnakaaslasele Aaro Vainiole 0,293 sekundiga.

Oma päeva parima aja kvalifikatsiooni viimastel sekunditel välja sõitnud eestlase ja Vainio vahele mahtusid veel Conor Daly ja Daniil Kvjat. Teisalt oli Korjusel ka veidi ebaõnne - eestlane oli tegemas sektoriaegade järgi suurepärast ringi, kui raja äärde ilmusid kollased lipud.

Kui hooaja kaheksast etapist on sõidetud pooled, hoiab Korjus Tio Ellinase ja Facu Regalia järel 59 punktiga kolmandat kohta. Seejuures sai Ellinas Ungari etapi kvalifikatsioonis alles kümnenda ja Regalia üheksanda aja.

Ungari etapi esimene võistlussõit toimub täna õhtupoolikul Eesti aja järgi kell 18.20 ja teine start antakse homme hommikul kell 10.25.

Itaalias Misano ringrajal sõidetud vormel-Renault ALPS-sarja kvalifikatsioonis näitas samuti Koiraneni meeskonna värvides võistlev Hans Villemi oma kvalifikatsioonigrupis neljandat aega. Eestlane stardib seega täna õhtul Eesti aja järgi kell 18.35 toimuvas esimeses sõidus kümnendalt kohalt. Teine sõit peetakse homme kell 14.50.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles