Motherwelli peatreener: Anier liitub meeskonnaga esmaspäeval

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier Eesti koondise särgis.
Henri Anier Eesti koondise särgis. Foto: Liis Treimann

Šotimaa jalgpallimeistrivõistlustel eelmisel aastal teise koha saanud Motherwelli meeskonnaga on liitumas Eesti koondise ründaja Henri Anier. Nüüd kinnitas seda ka klubi peatreener Stuart McCall.

«Henri Anier liitub meiega esmaspäeval,» vahendab Eurosport McCalli sõnu. Stavangeri Vikingi hingekirja kuuluv Anier liitub meeskonnaga kuue kuu pikkuse laenulepingu alusel ja võib debüüdi teha juba neljapäevases Euroopa liiga kohtumises Krasnodari Kubani vastu. Kuigi ründaja üleminek on meedias olnud teemaks juba nädala jagu, siis klubide poolt pole ametlikku kinnitust sellele veel tulnud.

Motherwell on tähtsa euromängu eel jäänud raskesse seisu, sest eilses sõpruskohtumises Notthingham Foresti vastu said vigastada keskkaitsjad Stephen McManus ja Shuan Hutchinson ning poolkaitsja Iain Vigurs. McCall loodab siiski, et mehed saavad neljapäevaks mängukonditsiooni.

Anier võib Motherwelli jaoks jääda suve viimaseks täienduseks. «Kui mul õnnestub värvata äärepoolkaitsja, siis see ei juhtu enne neljapäeva, kuid ma olen rohkem kui rahul ka praeguste meestega,» arutles McCall.

Krasnodari Kuban on Venemaa kõrgliigas hooaega alustanud korralikult – teenitud on üks võit ja kaks viiki. Viimati viigistati Peterburi Zeniidiga. Möödunud hooajal sai Kuban Venemaa meistrivõistlustel viienda koha.

Motherwell peab esimese liigamängu 4. augustil, kui vastaseks on Hibernian.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles