Sokk valikmängude eel: emotsioon ja sisekliima on head

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise peatreener Tiit Sokk.
Eesti koondise peatreener Tiit Sokk. Foto: Peeter Langovits

Eesti korvpallikoondis pidas täna viimase valikmängu EM-valikmängude eel. Nelja Rahvuse karikaturniiri viimases mängus alistati 88:79 USA ülipilaste meeskond.

«Meeskonna emotsioon ja sisekliima on head. Kindlasti ei saa mitte ükski valikmäng olema kerge. Esimene mäng on alati raske ja tähtis,» arutles peatreener Tiit Sokk. Eesti koondis kohtub valikturniiri avamängus neljapäeval võõrsil Hollandiga.

Täna ameeriklaste vastu 21 punkti visanud ja 13 lauaplli korjanud Janar Talts on samuti tähtsate mängude eel positiivne. «Positiivse tundega lähme neile mängudele peale. Paar trenni on veel jäänud. Mõelda pole eriti midagi, tuleb mängida,» rääkis Talts. «Midagi ette ei oska ennustada, lähme (Hollandit – toim) võitma.»

Kokku pidas Eesti kuus sõprusmängu ning Talts arvates läksid need hästi. «Kuuest mängust kaks kaotust saada pole mingi katastroof,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles