Valge Daami vehklemisturniiri võitsid Kuusk ja Novosjolov

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Kuusk
Kristina Kuusk Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Haapsalus peetud rahvusvahelisel epeeturniiril Valge Daam võidutsesid naistest Kristina Kuusk (En Garde) ja meestest Nikolai Novosjolov (Le Glaive).

Haapsalu lossipargis peetud poolfinaalidesse jõudsid naistest kõik vehklemisklubi En Garde vehklejad. Finaalis alistas Kuusk torgetega 15:9 Katrina Lehise. Kolmandad kohad said Elena Koit ja Nelli Paju. Poolfinaalides oli Kuusk 15:5 parem Koitist ja Lehis alistas Paju 15:12.

Meeste turniiri finaalis alistas Novosjolov 15:9 Haapsalu noorvehkleja Peeter Turnau (En Garde). Kolmandad kohad teenisid Jüri Salm (Tallinna Mõõk) ja Roman Dragunov (Kaitsejõudude SK). Poolfinaalides võitis Novosjolov lisaajal 14:13 Salmi ja Turnau oli 15:13 parem Dragunovist. Veerandfinaalis alistas Novosjolov tasavägises kohtumises koondislase Sten Priinitsa otsustava torkega 12:11.

Finaalide vaheajal pidasid omavahelise vehklemisduelli maha Lääne maavanem Innar Mäesalu ja Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Kohtumine oli Haapsalu lossiparki kogunenud publikule tõeliseks maiuspalaks ja mõlemapoolsete võimalustega kohtumise võitis Mäesalu 15:13, kes suutis välja tulla 10:13 kaotusseisust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles