Kevin Korjus kerkis Ungaris taas poodiumile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Koiranen GP

Kevin Korjus lõpetas Ungaris Hungaroringil sõidetud GP3 sarja pühapäevase sõidu kolmandana.

Teisest ruudust startinud Korjus pidi lisaks parimalt stardikohalt rajale läinud Robert Visoiule endast küll avakurvis mööda laskma Carlos Sainz juuniori, kuid suutis ülejäänud konkurente selja taga hoida ja jälitajatega turvalise vahegi sisse sõita. Paar ringi enne võistluse lõppu tuli Melville McKee ja Lewis Willamsoni avarii tõttu rajale turvaauto ning Korjus pidi pärast selle lahkumist tõrjuma neljandal positsioonil sõitnud Facu Regalia rünnakuid, kuid tuli sellega edukalt toime ning lõpetas sel hooajal juba neljandat korda sõidu poodiumikohaga.

Kui eilse sõidu seitsmes koht langetas Korjuse sarja üldtabelis kolmandalt realt kuuendaks, siis tänasega tõusis eestlane taas koha võrra, viiendaks. Seejuures muutis Ungari etapp tabeliseisu märgatavalt põnevamaks - sarnaselt Korjusele on 75 punkti kirjas ka eilse sõidu võitnud tiimikaaslasel Aaro Vainiol ja Jack Harveyl, kes asuvad tabelis vastavalt kolmandal ja neljandal kohal.

Korjuse lähim jälitaja on 71 punktiga Conor Daly. Kuna sarja üldliider Tio Ellinas Ungaris punkte ei teeninud, jõudis Regalia tänase neljanda kohaga talle kannule - kahel esimesel mehel on vastavalt 91 ja 90 punkti.

GP3 sarja järgmine etapp sõidetakse kuu aja pärast 24. ja 25. augustil Belgias Spa ringrajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles