Esmakordselt peetud neljapäevase golfivõistluse võitsid Jika ja Andressoo

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khaya Jika.
Khaya Jika. Foto: Estonian Golf & Country Club

Eestis golfiajaloos esmakordselt korraldatud nelja päeva pikkuse golfivõistluse EGCC Trophy by Euronics võitis Jõelähtmel meestest Lõuna-Aafrika elukutseline golfimängija Khaya Jika ning naistest eestlane Alice Andressoo.

Meeste võistlusel domineeris Jika ülivõimsalt. Tema mänguringid 71, 71, 74 ja 71 andsid kokkuvõttes tulemuseks 287 lööki, millega LAV’i mängija edestas teise koha võitnud Sander Aadusaart 15 löögiga. Aadusaar tõusis teiseks pühapäeval mängitud päeva paremuselt teise tulemusega 73 ning jättis kolmandaks Martin Järve, kes viimasel päeval tegi tulemuseks 77 ja kaotas üldvõitjale 17 löögiga.

Naiste võitja Alice Andressoo näitas nelja päeva jooksul erakordset stabiilsust, tema mänguringid 79, 81, 80 ja 80 ehk kokku 320 lööki andis 11 löögilise edumaa Tai Kuningriiki esindava Apawan Chinglek’i ees. Viimasel päeval kukkus teiselt kohalt kolmandaks Getter Saaroja, kes pühapäeval mängis tulemuse 87. Saaroja tuli kokkvõttes kolmandaks 12 löögilise kaotusega võitjale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles