Eesti noored krossisõitjad teenisid Lätis etapivõidud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hardi Roosiorg.
Hardi Roosiorg. Foto: Margus Mand

Lätis sõideti möödunud nädalavahetusel selle aasta viimane Kirde-Euroopa tsooni Euroopa meistrivõistluste etapp, mis osutus edukaks mitmele eestlasele.

85 cc klassis võttis esimeses sõidus Tamur Talviku poole sõidu peal liidrikoha enda valdusesse, kui möödus Gabriel Tšetnikist. Talviku hoidis seda kohta kuni finišini ja talle kuulus sõiduvõit. Hardi Roosiorg tõstis end hea sõiduga kuuendalt kohalt kolmandaks, kahe eestlase vahele mahtus Jakub Teresak. Teises sõidus asus kohe liidriks Tamur Talviku, kelle liidrikoha röövis sõidu teises pooles Hardi Roosiorg, kes sõidu võitis. Talviku lõpetas sõidu neljandana, kahe eestlase vahele mahtusid veel Pavol Repcak ja Jakub Teresak. Etapi kokkuvõttes kuulus võit Hardi Roosiorule, teine oli Tamur Talviku ja kolmas Jakub Teresak.

65 cc klassis võitis esimese sõidu Mykola Moskaluk, kes oli kvalifikatsioonis teine. Allar Pent oli sõidus teine, Kairo Katkosilt neljas ja Meico Vettik kuues. Teise sõidu võitis Pent, kelle edu Moskaluki ees oli 12,6 sekundit. Etapi kokkuvõttes oli võrdsete punktide juures etapivõitja Allar Pent, Vettik oli seitsmes ja Katkosilt üheksas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles