Viimaks ametlik: Henri Anier sõlmis Motherwelliga pooleaastase lepingu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier Motherwelli särgis.
Henri Anier Motherwelli särgis. Foto: Golden Star Management

Kui info selle kohta, et Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier siirdub kuue kuu pikkuse laenulepinguga Šotimaa kõrgliigameeskonda Motherwelli, oli juba mõnda aega avalik saladus, siis täna allkirjastasid klubid viimaks ka ametliku lepingu.

Anier, kelle mängijaõigused kuuluvad Norra klubile Stavangeri Viking, jättis peatreenerile Stuart McCallile hea mulje kontrollmängudes Newcastle’i ja Morecambe’iga, lüües viimases kohtumises ka värava. Debüüdi põhimeeskonnas võib Anier teha juba neljapäeval, kui Motherwell võõrustab Euroopa liiga eelringis Krasnodari Kubani.

«Esimesed muljed on väga positiivsed ja kõik on hästi sõbralikud. Tahan kõvasti tööd teha ja meeskonda aidata – loodetavasti tuleb edukas hooaeg,» sõnas Anier Motherwelli telekanalile. Oma roll Anieri üleminekus oli ka tema heal sõbral Henrik Ojamaal, kes mängis Motherwellis poolteist aastat, enne kui tänavu suvel Varssavi Legiasse siirdus. «Henrik soovitas mind ja rääkis mulle klubist väga palju positiivset,» lisas 22-aastane Anier, kes on Eestit esindanud seitsmes mängus ja löönud kolm väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles