Eino Puri: lasime endale lüüa neli lolli väravat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eino Puri.
Eino Puri. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Meistrite liiga kolmanda eelringi avamängus kodus Plzeni Viktoriale 0:4 kaotanud ja edasipääsulootused sisuliselt minetanud Nõmme Kalju poolkaitsja Eino Puri tunnistas, et vastane oli klassilt selgelt tugevam.

«Lasime endale lüüa neli lolli väravat, mida oleks saanud ära hoida,» ohkas pettunud Puri pärast lõpuvilet. «Kuigi rääkisime enne mängu pikalt nurgalöögiolukordadest, siis löödi meile väravaid just sealt. Võib-olla keskendusime üle...» arutles Puri. «Teadsime küll, et nad mängivad sellised olukorrad lahti, aga ikka tehti ära.»

Poolkaitsja tunnistas, et juba teisel minutil kaotusseisu jäämine näris vaimu. «Kiire värav võttis väga palju motivatsiooni maha. Teine oli tegelikult hullemgi, enne seda olid meil ka oma võimalused, aga lõpuks läks päris inetuks,» nentis ta. «Tšehhidel oli kvaliteeti ikka kõvasti rohkem kui HJKl (eelmise ringi vastane – toim.), sööduga eksisid nad näiteks palju vähem. Meie enda mängus – väravaolukordi kõrvale jättes – ma nii pettunud ei olegi.»

Kui Kalju ei tee järgmisel nädalal Tšehhis midagi kaheksanda maailmaimega võrduvat, jätkatakse euromänge Euroopa liiga play-off-ringis. Nii kaugele Puri siiski vaadata ei tahtnud. «Enne tuleb Tšehhis korralik lahing anda! Läheme mängima meeskonna au nimel,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles