Zidane'i palve: lubage meil Bale'iga rääkida

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane.
Zinedine Zidane. Foto: SCANPIX

Selle suve üks kõmulisemaid üleminekusaagasid jätkub, kui Madridi Reali jalgpalliklubi abitreener Zinedine Zidane esitas Tottenham Hotspuri meeskonnale palve, et neil lubataks Gareth Bale'iga rääkida.

Madridi suurklubi on püüdnud Bale'i saada oma ridadesse ulmeliselt suurte summadega, ent Tottenham keeldus 82 miljoni naela suurusest pakkumisest ning on erinevate allikate andmetel nõus oma ründeässa loovutama 100 miljoni naela eest. 24-aastane Bale on ise tunnistanud, et tahaks Realis mängida, ent tema praeguse koduklubi boss on seni püsinud vankumatuna.

Viimases hädas esitas värske Reali abitreener ja omaaegne superstaar Zidane Inglismaa klubile otsese palve, et neil endal lubataks Bale'iga rääkida. «Võimalus Madridi Reali eest mängida tuleb mängijal vaid kord elus. On arusaadav, et Gareth ei taha sellest loobuda,» ütles Zidane, andes mõista, et võib-olla järgmistel aastatel enam mängumeest jahtima ei asuta, kui sel suvel see ei õnnestu.

Hetkel Realiga USAs hooajaeelsel turneel viibiv Zidane lisas, et Bale on maailma üks parimaid mängijaid ning tal peaks olema tõsine soov Madridi meeskonnaga liituda. Uut ametlikku pakkumist Real veel Bale'i eest teinud pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles