Bolt MMi eel: plaanin rekordeid purustada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: SCANPIX

Augustikuus Moskvas toimuva kergejõustiku MMi eel on suuri lubadusi andnud mitmekordne olümpiavõitja Usain Bolt.

2009. aastal Berliinis peetud maailmameistrivõistlustel nii 100 kui 200 meetri jooksus maailmarekordid püstitanud Bolt tahab sama võimsalt esineda ka Moskvas. «See nõuab tehniliselt peaaegu täiuslikku jooksu ja ka ilmastikutingimused peavad olema head, aga olen keskendunud selleks, et saada ennast füüsiliselt nii heasse vormi, et oleksin selleks võimeline,» kommenteeris Bolt võimalust, kas ta suudaks üle joosta senise enda nimel oleva 100 meetri aja, milleks on 9,58

Jamaikalane avaldas, et 100 meetri rekordist veel enam paelub teda 200 meetri rekordi ehk 19,19 ületamine. «200 meetri maailmarekord oleks asi, mida tahaksin uuesti püstitada ja näha, kas seda oleks võimalik joosta alla 19 sekundi. See oleks midagi erilist,» rääkis Bolt. «Minult on veel palju oodata. Kavatsen võita kuldmedaleid kuni 2016. aasta olümpiamängudeni,» andis sprinter mõista, et tema konkurentidel lähiajal kergemaks ei lähe.

Moskva MM toimub 10-18 august.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles