Anžela Voronova tuli Euroopa meistriks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anžela Voronova Londoni olümpiamängudel.
Anžela Voronova Londoni olümpiamängudel. Foto: Liis Treimann

Horvaatias, Osijekis toimuvatel laskmise Euroopa meistrivõistlustel tuli naiste 300 m standardharjutuses Euroopa meistriks kaitseväe kapral Anžela Voronova.

Voronova tulemus oli 586 silma, teise koha sai poolatar Karolina Kowalczyk 582 silmaga ja kolmas oli ukrainlanna Lessia Leskiv 581 silmaga.

Voronova seeriad olid põlveltasendist 95 ja 99, eksimatult tabas ta lamadesasendist - seeriad 100 ja 100 - ning püstiasendist oli tulemuseks 95 ja 97, mis andiski kokku väga kõrgeklassilise 586 silma. Voronova tulemus jääb kehtivast maailmarekordist maha vaid 2 silmaga.

Kaitseliitlane Ljudmila Kortšagina sai 17. koha. Täna kavas olnud juunioride spordipüstoli harjutuses oli kaitseväelane Peeter Olesk 572 tabamusega 9.

Anžela Voronova tänane medal oli Eesti laskuritele kolmas medal käimasolevatelt Euroopa meistrivõistlustelt: juunioride olümpiakiirlaskmises sai pronksi kaitseväelane Peeter Olesk ja 300m harjutuses 60 lasku lamades tuli pronksmedalile Eesti kaitseliitlastest püssinaiskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles