FC Kopenhagen võtab Karol Metsa luubi alla

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karol Mets (rohelises)
Karol Mets (rohelises) Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Nädala algusest Meistrite liiga alagrupiturniiril osaleva Taani hiiu FC Kopenhaageni juures testimisel viibiv FC Flora keskkaitsja Karol Mets on alates tänasest taanlaste eriti terava pilgu all.

20-aastane Mets on seni klubi reservidega kaasa teinud ühe treeningmängu, ent põhitiimi abitreener Brian Riemer sõnas FCKTV-le, et alates tänasest teeb ta meeskonnaga kaasa mitmeid spetsiifilisi harjutusi, et klubi temast parema pildi saaks, vahendab Soccernet.ee.

«Karol on mängija, kes hoolimata oma noorest east on mänginud 64 kohtumises Tallinna Flora eest, mis on Eesti üks paremaid tiime. On selge, et kui nii noor mängija tõuseb väikses liigas esile, siis on see midagi, millel silma peal hoiame,» lausus Riemer.

«Kuna ta on vasakujalgne keskkaitsja, siis on selge, et tahame teda näha meie jaoks tuttavamate vastaste vastu. Kolmapäevast näeme teda ülejäänud koosseisuga tegemas harjutusi, mis on hästi spetsiifilised. See on meie jaoks võimalus teda hoolega uurida,» lisas Reimer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles