Fabregas läheks rõõmuga Barcelonasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Arsenali poolkaitsja Cesc Fabregas (vasakul).
Londoni Arsenali poolkaitsja Cesc Fabregas (vasakul). Foto: Reuters / Scanpix

Arsenali ja Hispaania jalgpallikoondise poolkaitsja Cesc Fabregas on väidetavalt Barcelona huviväljas ning mängumees siirduks hea meelega oma kodukoha klubisse tagasi.

Fabregas ei tunne, et võiks Arsenaliga lähiajal tiitleid võita, ning vaatamata klubi kaptenipaela kandmisele tunnistas ta, et kui Barcelona peatreener Pep Guardiola teda Katalooniasse tahaks, oleks ta üleminekuga nõus, vahendab soccernet.ee.

«Ma tahan võita tiitleid. Kui mängija oma karjääri lõpetab, tahab ta tagasi vaadata ja tunda, et ta oli tähtis mängija ja võitis nii mõnegi medali,» ütles Fabregas intervjuus El Mundo Deportivoga.

«Seda sihivad kõik. Ma tahan võita ja olen Arsenalis õnnelik, aga me oleme neli aastat ilma mingi eduta ja mängija jaoks, kes midagi võita tahab, on see pikk aeg,» kurtis ta, tundes samas Arsenali kaptenina tahet koos meeskonnaga lõpuks midagi korda saata.

Fabregas kommenteeris ka võimaliku naasmist Barcelonasse, öeldes: «Kui Barcelona pakkumise teeks, oleks see ebatavaline. Ma oleks väga õnnelik. Pep Guardiola on alati mu iidol olnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles