Hipaania koondis kaotas ühe NBA mängija

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serge Ibaka Hispaania koondise vormis.
Serge Ibaka Hispaania koondise vormis. Foto: SCANPIX

Hispaania korvpallikoondist tabas enne Sloveenias toimuvat EMi tagasilöök, kui Serge Ibaka teatas, et ei plaani rahvusmeeskonda aidata.

2011. aastal Hispaania kodakondsuse saanud Ibaka tõi EMist loobumise põhjuseks tervise ning väsimuse. «Kahjuks ei saa ma sel suvel koos koondisega mängida, sest mu keha vajab pärast aastatepikkust korvpallimängimist puhkust,» selgitas 23-aastane Ibaka, kes mängib klubikorvpalli NBAs Oklahoma City Thunderi meeskonnas.

2.08 pikk mängumees kirjutas oma blogis, et puhkab hetkel Hispaanias ning läheb siis Aafrikasse reisile. Hispaania koondisele soovis Ibaka turniiril rohkelt edu.

Kongos sündinud Ibaka on pärast Hispaania kodakondsuse saamist kuulunud nii 2011. aasta EMil kuldmedalid võitnud kui ka eelmisel suvel Londoni olümpiamängudel hõbedale tulnud Hispaania koondisesse.

Korvpalli EM toimub 4.-22. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles