LeBron James plaanib kandideerida NBA mängijate ühingu presidendiks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James.
LeBron James. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA palliv superstaar LeBron James on mehele lähedalseisvate allikate andmetel valmis kandideerima liiga mängijate ühingu presidendiks.

Miami Heati klubis mängiv James on anonüümseks jääda soovinud allika andmetel kaalunud seda võimalust üsna tõsiselt. «Ta on sellest rääkinud väga väheste inimestega, ent ta oli All-Star nädalavahetuse koosolekul väga häälekas ja nõudis, et mängijate ühing peab tõsiselt muutuma,» rääkis allikas USA meediale.

Mängijate ühingus on valitsenud segadus alates 2011. aasta tööseisakust. Endine ühingu tegevdirektor Billy Hunter on esitanud hagi praeguse presidendi Derek Fisheri vastu ning kuna viimase aeg ühingu eesotsas saab sel suvel läbi, peetakse vähetõenäoliseks seda, et Fisher jätkab.

Viimastel aastatel ei ole väga tavaline, et NBA suured staarid mängijate ühingu etteotsa asuksid, seetõttu on Jamesi idee paljudele asjatundjatele üllatuseks. Ühest küljest usutakse, et tähtmängijad annavad ühingule rohkem väärtust ja kaalu, samas teisest küljest arvatakse, et staaridel on raske esindada suuremat osa teisi mängijaid, kes ei oma sama kõrget staatust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles