Roger Federer loobus kõrgetasemelisest turniirist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer.
Roger Federer. Foto: SCANPIX

Šveitsi tennisist Roger Federer andis täna teada, et loobub uuel nädalal Kanadas algavast kõrgetasemelisest Montreali turniirist.

«Olen väga pettunud, et ei saa järgmisel nädalal Montrealis mängida,» kirjutas Federer oma Facebooki lehel. «See on suurepärane turniir hämmastavate fännidega. Ootan pikisilmi, et saaksin seal tulevikus mängida,» lisas Federer.

Hetkel maailma edetabelis viiendal kohal olev šveitslane on viimasel ajal hädas olnud oma vormiga, sest langes Wimbledonis konkurentsist juba teises ringis ning pidi juulis toimunud turniiridel vastu võtma kaotused nii Daniel Brandsilt (ATP 55.) kui Federico Delboniselt (ATP 114.). Federer on oma probleemides süüdistanud seljahädasid.

Montreali turniir kestab järgmisest esmaspäevast pühapäevani ning sinna on oodata nii maailma esireketit Novak Djokovici kui ka selle aasta Wimbledoni võitjat Andy Murrayt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles