Barcelona arstid diagnoosisid Neymaril verehaiguse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

Hispaania meedia andmetel on Barcelona jalgpalliklubi uus ründeäss Neymar pandud erilisele dieedile, et ravida brasiillasel diagnoositud aneemiat ehk verevaesust.

«Barcelona klubi arstid määrasid Neymarile kindla dieedi ja täiendava vitamiinikuuri, et ravida tema aneemiat,» vahendas hispaaniakeelne ajaleht El Pais.

Barcelona pole nendele väidetele veel kommentaare jaganud, ent varasemalt on kinnitatud, et Neymar käis enne nendega ühinemist mandlioperatsioonil.

Aneemia ehk kehvveresus on ravitav haigus, mille korral on inimese organismis madal hemoglobiinitase, mis põhjustab tihti liigset väsimust.

21-aastane Neymar müüdi sel suvel Santose klubist Barcelonasse 57 miljoni euro eest ning noor brasiillane tegi oma debüüdi sel nädalal, kui Hispaania suurklubi mängis hooajaeelses kohtumises 2:2 viiki Poola klubi Gdanski Lechiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles