Chelsea tegi Rooney eest uue pakkumise, ManU keeldus

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney. ”
Wayne Rooney. ” Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi loodab endiselt enda ridadesse värvata Wayne Rooneyt, kes juttude järgi soovib Manchester Unitedist lahkuda. The Telegraph väidab, et Chelsea tegi Rooney eest eile õhtul uue pakkumise, kuid United lükkas selle tagasi.

Arvatavasti jäi Chelsea pakkumine umbes 25 miljoni naela lähedale. Unitedi peatreener David Moyes on korduvalt kinnitanud, et Rooney jätkab meeskonnas, kuid ründaja ise paistab klubis end ebamugavalt tundvat. ManU endine peatreener Sir Alex Ferguson teatas kevadel, et Rooney on avaldanud soovi meeskonnast lahkuda.

Seejärel on mehe vastu huvi tundnud paljud Euroopa tippklubid, kuid ainult Chelsea on avalikult tunnistanud, et tegid Rooney eest pakkumise, mille United tagasi lükkas. Nüüd pakuti inglase eest suuremat summat, kuid Rooney on endiselt manchesteri suurklubi mängija. Chelsea loots Jose Mourinho on kinnitanud, et Rooney värbamine on tema selle suve prioriteediks.

Homme kohtub United Rootsis AIK meeskonnaga ning arvatavasti teeb Rooney selles mängus kaasa. Seni on tema suvist ettevalmistust seganud vigastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles